De mooie gokkast Hellraiser is een van de vele andere spannende fruitautomaten van Simbat. Deze fruitautomaat heeft inmiddels een nieuwe naam gekregen van Simbat namelijk: de Devil’s Lair. Als je deze gokkast gaat spelen zul je deze naam dan ook terug zien op de gokkast. De Devil’s Lair doet zijn naam eer aan want tijdens het spelen maak je kans op de speciale bonusronde. Deze start als je willekeurig 3 bellen hebt, er gaan dan 2 of 4 duivels branden. Bij elke volgende duivel die dan komt gaat er weer een lampje van een duivel uit. Wanneer alle duivels gedoofd zijn, dan stopt het bonusspel en win je tussen door een prijs, dan gaan de lampjes van de gedoofde duivels weer aan. Bij dit spannende bonusspel maak je extra kans op het winnen van veel punten.

Gokkast Devil’s Lair

De Devil’s Lair, voorheen de Hellraiser, is een gokkast waarbij je zowel het basisspel als het vervolgspel op dezelfde vier zichtbare rollen speelt. Bijzonder bij de Devil’s Lair is dat de winnende combinaties in het basisspel van zowel links als naar rechts gelden en dat er bij het vervolgspel het bovengenoemde bonuspel met de duivels gespeeld kan worden. Wanneer je begint met spelen op de Simbat Devil’s Lair gokkast dan kun je zelf bepalen of je begint met het basisspel of met het vervolgspel. Het basisspel spel je met inzet van 1 credit, gelijk aan tien eurocent, per draai. Alle prijzen die je wint met het basisspel kun je nog eens proberen te verdubbelen met het speciale kop/munt spel. Gok je goed dan verdubbel je je prijs, gok je fout dan verlies je je gewonnen punten.

Het vervolgspel van de Devil’s Lair fruitmachine speel je met inzet van 5, 10 of 20 punten per draai. Hoe hoger je inzet, des te meer winlijnen zijn er actief waardoor je kans op het winnen van prijzen aanzienlijk groter wordt. Speel je met inzet van 20 punten per draai dan zijn alle tien de winlijnen geactiveerd.

Het bonusspel, de Devil’s Lair bonusfeature, start automatisch als je drie of meer bellen op je scherm krijgt in welke volgorde dan ook. Er lichten dan twee of vier duivels op waarna het bonusspel begint waarbij er tot wel duizenden punten te winnen zijn.

Eurocazino Simbat gokkasten

Eurocazino was een van de eerste aanbieders van gokkasten op het internet in Nederland. De gokkasten van Eurocazino staan bekend om hun uitstekende kwaliteit en hun 100% probleemloze en foutloze werking. Via het internet zijn er inmiddels meer dan 100 verschillende Eurocazino gokkasten te spelen zodat er altijd wel een gokkast van je keuze bij zit. Alle fruitmachines van Eurocazino zijn zowel met echt geld als gratis te spelen. Dit kun je eenvoudig aangeven in het menu welke zich rechtsonder opent bij het door jou gekozen spel. Als je gratis wilt spelen dan krijg je 100 punten en kun je zo vaak als je wilt weer 100 punten toevoegen. Je speelt het spel dan precies zo als wanneer je met echt geld zou spelen, alleen kun je niets winnen of verliezen. Als je het spel met echt geld wilt gaan spelen dan klik je op Play for real en vervolgens kun je geld op je account storten per telefoon, paysafe prepaid card of met iDeal. Dus wil je eerst zien hoe de gokkast Devil’s Lair of een van de vele andere Eurocazino gokkasten werken en wat ze je te bieden hebben dan kun je dit eenvoudig doen door ze eerst gratis te spelen voordat je met echt geld gaat gokken.