De klassieke gokkast Hells Bells kun je kennen uit de speelhallen en horecagelegenheden onder de naam Angry Bells. De Hells Bells is door Eurocazino Simbat ontwikkeld tot een prachtige online gokkast met veel mogelijkheden. Deze duivelse gokkast is een fruitmachine met maar liefst acht verschillende inzet mogelijkheden waarbij je, hoe hoger je inzet je kansen op winnen groter maakt. Als je het spel hebt geopend zie je een kast welke zeer overzichtelijk is. Je ziet de rollen waarop je het spel speelt met daaronder de diverse inzet mogelijkheden en de bijbehorende prijzenschema’s. Met de symbolen van de duivels en de bellen maak je extra kans op het winnen van punten.

Online gokken op de Hells Bells

Als je gaat spelen op de gokkast Hells Bells dan kun je zelf kiezen met welk spel je gaat beginnen. Je kunt er voor kiezen om te beginnen met het basisspel welke je speelt met 1 credit, gelijk aan tien eurocent, per draai. Je speelt dan met 1 winlijn welke je over de middelste symbolen ziet lopen. Bij een combinatie zoals afgebeeld op de gokkast onder de inzet 1 win je de prijs die je in het schema terug kunt vinden. Het symbool van de bel of de duivel levert je extra punten op. Bij 1 duivel of bel op de eerste rol krijg je 2 punten, bij twee duivels of bellen op rol 1 en 2 krijg je 4 punten. Deze punten worden automatisch aan je saldo toegevoegd.

Vervolgspel Hells Bells

Je kunt ook direct met het vervolgspel beginnen als je gaat gokken op de Hells Bells. Dit kun je spelen met diverse inzetten. Je kunt inzetten met 2 punten en dan zijn er 3 winlijnen actief. Bij inzet van 4 of 5 punten per draai zijn er 5 horizontale winlijnen actief, alleen bij inzet van 5 gelden er andere prijzen bij diverse combinaties. Bij inzet van 8 punten per draai telt de rode bel op rol 1 als joker en deze mag gebruikt worden voor het completeren van een winnende combinatie. Bij inzet van 10 punten telt de rode bel op rol 1 en 2 als joker en bij inzet van 20 worden alle bellen als joker gezien en ook de duivel op de eerste rol. Speel je met inzet van 40 punten, dus 4 euro per draai, dan zijn alle bellen en duivels die je op de rollen krijgt een joker en is je winkans aanzienlijk hoger.

Gratis gokken op de Hells Bells

De Simbat Hells Bells gokkast, ook wel bekend als Angry Bells, is zowel voor echt geld als gratis te gokken. Dit kun je eenvoudig aangeven in het menu welke zich rechts onder opent als je het spel hebt geopend. Wil je eerst gratis spelen op de Hells Bells dan moet je op Play for Fun klikken. Je krijgt dan 10 euro aan oefencredits waarmee je het spel kunt gaan uitproberen. Je kunt zo vaak als je wilt weer tien euro toevoegen, dit is onbeperkt. Uiteraard win je niet in het echt de prijzen bij het gratis spelen, daarvoor moet je met echt geld gaan spelen. Je kunt dit aangeven door in het menu op Play for Real te klikken. Vervolgens kun je dan geld op je account storten met je telefoon, met paysafecard of ukash of met iDeal. De laatstgenoemde methode is de meest gebruikte methode in Nederland voor alle internet transacties. Heb je dit gedaan dan kun je gaan spelen op de Hells Bells en kun je de prijzen die je wint ook in het echt incasseren.