De online gokkast Spring Tails van de ontwikkelaar Betsoft kan je nu spelen in het online casino. Je mag altijd met echt geld spelen, maar als nieuwe speler kan je er ook voor kiezen om eerst gratis te gaan oefenen. Het thema van Spring Tails gokkast is de Chinese astrologie. De gokkast uit 2020 draait om de rat, want het is namelijk de jaar van de rat. Je kan een prijs van 300.000 keer de inzet per draai winnen en er is ook nog een bizar hoge vermenigvuldiger van zestig keer de inzet beschikbaar op de Spring Tails gokkast.

Inzetten op de Spring Tails gokkast

Laten wij maar bij het begin beginnen. De moet namelijk wel echt inzetten om kans te kunnen maken op een prijs. De minimale inzet is maar vijf cent per spin en de maximale inzet is vijf euro per draai. Je speelt met vijf winlijnen en dat is op deze gokkast standaard. Je hebt veel leuke spellen die wel erg op de Spring Tails gokkast lijken, zoals de Fire Joker.

Wat kan ik winnen?

Je kan als speler op de Spring Tails gokkast heel veel mooie prijzen winnen. De symbolen van de goudklompen zijn wel het meest interessant met een prijs van 5000 keer de inzet. Je moet daarvoor vijf goudklompen op een winlijn hebben staan. Er zijn ook veel andere symbolen, maar die komen niet in de buurt van het winstbedrag met de goudklomp. Alle symbolen hebben wel een Chinees tintje gekregen, zodat het thema duidelijk blijft. Er is ook een Gamble Feature beschikbaar en daarmee kan je winsten nog eens snel verdubbelen.

De symbolen van de ratten zijn de wild symbolen. Je krijgt prijzen met behulp van de ratten meerdere keren uitgekeerd. Je kan een prijs zomaar zestig keer op jouw account gestort krijgen. De maximale vermenigvuldiger met één ratje is vijf keer, maar je kan er dus ook meer dan één op de rollen krijgen en dan loopt de winst razendsnel op.

Gratis spins op de Spring Tails gokkast

De symbolen van de gouden sleutels zijn bijzonder, omdat deze gratis spins uitkeren. Je krijgt bij drie gouden sleutels in één draai al twaalf gratis spins cadeau. Je kan de bonus spins ook gelijk kopen, maar dan moet je zestig keer de normale inzet betalen. In het bonusspel hoef je weinig speciaals te verwachten, maar de kans is wel groter dat je prijzen met vermenigvuldigers wint.