De mooie Simbat gokkast Double Sixteen is een zeer bijzondere gokkast. Dit komt omdat hij alleen een vervolgspel heeft waarbij je kunt inzetten vanaf 5 credits per draai. Dit spel wordt gespeeld op 2 keer 4 rollen en per serie zijn er 16 symbolen. Doordat je de Double Sixteen kunt spelen met een inzet vanaf 5 punten per draai is deze kast erg geschikt voor de meer doorgewinterde gokkers onder ons. De Double Sixteen is een erg mooie kast welke door Eurocazino Simbat voorzien is van duidelijke symbolen en een zeer overzichtelijk prijzenschema.

Hoe speel je de Simbat gokkast Double Sixteen

De Double Sixteen fruitmachine van Simbat heeft geen basisspel, je begint meteen met het spelen van een vervolgspel. Hierbij kun je inzetten met 5, 10, 20 of 40 punten per speelronde. Speel je met inzet van 5 credits per ronde dan speel je op 4 horizontale winlijnen op de eerste drie rollen. Zet je in met 10 punten per draai dan draait ook de vierde rol mee en speel je op 8 winlijnen. Speel je met inzet van 20 punten per draai dan zijn er 16 winlijnen actief. Speel je met het hoogst aantal punten, met 40 credits, dus 4 euro per draai dan wordt ook de bovenste rollencombinatie geactiveerd en speel je met 32 winlijnen. Je maakt dan kans op het winnen van 32 prijzen per speelronde.

Wanneer een van de 8 meters het aantal van 200 punten heeft bereikt, dan worden deze automatisch overgezet naar de credit meter. Wil je zelf een of meerdere meters legen dan kun je dit doen door op de Select meter de gewenste meter te selecteren en vervolgens op de Collect knop te klikken.

Speel de Double Sixteen gratis of voor echt geld

De Double Sixteen is beslist geen moeilijke kast om te spelen. Er zijn geen ingewikkelde bonusspellen of andere features waar je rekening mee moet houden. Wel is het zo dat de Eurocazino gokkast Double Sixteen alleen een vervolgspel heeft waarbij je begint met inzet van 5 punten, dus 50 eurocent, per draai en dit kan snel oplopen. Speel je met 40 punten per draai dan zijn je winkansen behoorlijk groot omdat dan alle 8 de rollen meespelen. Als je niet meteen met echt geld wilt gokken op de Double Sixteen dan kun je hem uiteraard gratis uitproberen met een bepaald bedrag aan oefengeld. Natuurlijk kun je dan niet in het echt de prijzen winnen maar je kunt ook niets verliezen. Wil je met echt geld gaan spelen dan kun je betalen met iDeal, met paysafecard, ukash en natuurlijk met een bankoverboeking. Heb je prijzen gewonnen dan kun je uit laten betalen als je voor minimaal 10 euro aan gewonnen punten op je account hebt staan. Eurocazino zorgt er dan voor dat het de volgende werkdag voor 12.00 uur wordt overgemaakt op de door jou aangegeven bankrekening.