De online speelautomaat Jurassic Jackpot kan nu gespeeld worden in het online casino. Het spel van Microgaming werd uitgebracht in 2012 en mag dus met recht een klassieker genoemd worden. Dit is nog een vernieuwde versie, want in 1999 werd de eerste gokkast onder dezelfde naam uitgebracht. Het is niet de enige speelkast met de film als thema, want je kan ook de Jurassic World en Jurassic Park gokkast spelen. Het theoretische uitkeringspercentage is 95,54% en de jackpot is 8000 euro.

Inzetten op de Jurassic Jackpot gokkast

De Jurassic Jackpot gokkast vraagt om een minimale inzet van 25 cent per spin. De maximale inzet is met 10 euro per spin ook nog wel te doen. Je speelt met één munt per draai of twee munten. Maar je kan zelf wel bepalen wat de waarde is van zo’n muntje. Wat je inzet ook is, het uitkeringspercentage blijft stabiel en de hoofdprijs is altijd 800 keer de totale inzet per draai.

Hoe win je de hoofdprijs?

De hoofdprijs van 800 keer de inzet kan je alleen winnen met het symbool van Jurassic Park. Dit symbool kan je er eenvoudig tussenuit halen. Je moet drie symbolen van Jurassic Park op de rollen hebben en dan ook nog eens op één winlijn. Het is overigens ook direct het wild symbool. Alle combinaties met een wild symbool krijg je niet één keer, maar twee keer uitgekeerd. Met twee van die symbolen krijg je een prijs zelfs vier keer uitgekeerd.

Andere prijzen

De skeletten van de dinosaurus leveren maximaal 80 keer de inzet op en de BAR-symbolen maximaal 40 keer de inzet. De bloemen zijn een stuk minder lucratief met een maximale prijs van tien keer de inzet. Je kan op de Jurassic Jackpot gokkast echt alleen grote prijzen winnen als je hulp krijgt van de wild symbolen.