Een van de vele andere Eurocazino Simbat fruitmachines is de mooie en populaire Firestarter, deze gokkast is ook vaak terug te vinden onder de naam Magic Matches. Eurocazino heeft de naam van deze gokkast later verandert in Firestarter, een zeer toepasselijke naam want bij deze gokkast spelen de Fire logo’s een belangrijke rol tijdens het bonusspel. De Firestarter heeft, net zoals de Devil’s Liar gokkast, vier rollen waarop zowel het basispel als het vervolgspel worden gespeeld. Op de gokkast Firestarter kun je precies zien welke combinaties je prijzen opleveren. Je kunt zelf bepalen of je begint met het basisspel of meteen met het vervolgspel.

Basisspel Firestarter

Het basisspel wordt gespeeld met inzet van 1 credit, dit is gelijk aan tien eurocent. Je speelt dit op de vier rollen met 1 winlijn welke zichtbaar is door middel van het dunne lijntje welke je over de middelste rollen ziet lopen. De prijzen die je wint bij het basisspel kun je proberen te verdubbelen met het kop/munt spel. Je moet dan voorspellen wat er zal gaan vallen, de kop of de munt. Hierbij kun je je gewonnen punten verdubbelen tot 200 credits. Gok je goed dan worden je punten verdubbeld, gok je fout dan verlies je ze. Je kunt natuurlijk ook je gewonnen punten meteen innen. Dit doe je door op de knop Collect te klikken waarna je punten naar je clubmeter worden verplaatst.

Met de auto hold functie kun je bepaalde rollen met een gunstige positie vastzetten voor de volgende speelronde. Wil je dit niet, dan klik je op de knop Reset.

Het vervolgspel van de Firestarter

Bij de fruitmachine Firestarter kun je zelf kiezen of je begint met het basisspel of met het vervolgspel. Het vervolgspel van de Firestarter wordt gespeeld met een inzet van 5, 10 of 20 punten per speelronde. Speel je met inzet van 5 punten dan draaien alleen de eerste drie rollen en speel je op 5 winlijnen. Bij inzet va 10 punten per draai draait ook de vierde rol mee en zijn er 10 winlijnen actief. Speel je met inzet van 20 punten dan speel je ook op 4 rollen met 10 winlijnen maar is er aan ander prijzenschema. Bij het vervolgspel van de Firestarter is er een leuk bonusspel.

Bonusspel van de gokkast Firestarter

Het bonusspel van de Firestarter begint bij het verschijnen van kriskras 3 of 4 Fire symbolen op de rollen 1, 2 en 3 of 2, 3 en 4. Tijdens deze bonusronde zijn alle Fire symbolen een wild symbool en mogen voor elk ander symbool tellen. Zodra er een bel op de eerste rol verschijnt verliezen de Fire symbolen hun waarde. De bonusronde eindigt als er op alle vier de rollen een Fire logo te zien is. De credits uit de Fire starter display worden dan verplaatst naar de Clubmeter. Verschijnt er op rol 1 opnieuw een symbool van een bel voordat de feature eindigt, dan worden de Fire logo’s opnieuw een wild symbool.

Speel de Simbat Firestarter gratis of voor echt geld

Ook de Firestarter van Simbat kun je, net als alle andere gokkasten bij Eurocazino, gratis spelen. Je kunt dit eenvoudig aangeven in het menu welke je meteen ziet als de het spel hebt geopend. Je kunt daar aangeven of je de kast voor fun of voor real wilt spelen. Bij het gratis spelen krijg je 100 punten waarmee je gelijk kunt spelen en je kunt zo vaak als je wilt weer 200 punten toevoegen. Uiteraard win je dan niet in het echt de prijzen, daarvoor moet je met echt geld gaan spelen. Dit geef je aan door op Play for real te klikken waarna je de mogelijkheid hebt om te betalen met iDeal, paysafe card of met Neteller of Skrill.